- Munkavédelmi-, tűzvédelmi-, munkaegészségügyi-, környezetvédelmi szakterületeken szakértői szakvélemények elkészítése
- Munkáltatók szakmai jellegű képviselete szakértői vélemények elkészítése peres eljárásokban.

 

Tűzvédelmi tanácsadás az emberek és a munkakörnyezet védelméért

tűzvédelmi tanácsadásMunkaterület kialakítására vagy bővítésére kerül sor? Szükség van néhány eszköz cseréjére? Kérje a tűzvédelmi tanácsadást tőlünk, és gondoskodjon a biztonságról!

Az előírásoknak megfelelő berendezés és felszerelés, a biztonságos munkakörnyezet kialakítása minden területen fontos. Számos tényezőt szükséges figyelembe venni a problémák megelőzése érdekében. A dolgozóknak tudniuk kell, hogy veszélyhelyzet esetén hol találják a célnak megfelelő eszközöket, anyagokat, milyen módon tudják a felmerült gondot megszüntetni, és szükség esetén mely útvonalon távozhatnak a lehető leggyorsabban és legkönnyebben az adott helyről. 

Alapvetően lényeges, hogy a munkavállalók tisztában legyenek a tűzvédelmi szabályokkal. Ennek érdekében elengedhetetlen a munkavállalás kezdetekor a megfelelő képzés. Meghatározott időközönként szükség van a felülvizsgálatra, a kockázatértékelésre, amely alapján javaslatokat adunk a munkáltatónak.

Bármilyen tevékenység zajlik az adott munkahelyen, nélkülözhetetlen a tűzvédelmi szabályzat, valamint egy jól kidolgozott terv vészhelyzet esetére. Fontos, hogy ezt ismerjék a munkavállalók, így probléma esetén a legbiztonságosabb módon tudnak eljárni. 

A tűzoltó készülékek, a tűzvédelmi rendszer ellenőrzésére szintén nagy szükség van, hiszen ezek megfelelő működésén múlhat a gyors és hatékony elhárítás. Precíz, alapos ellenőrzéssel időben észlelhetőek a hibák, és sor kerülhet az elengedhetetlenné vált feladatok ellátására. 

Tűzvédelmi tanácsadásunk által könnyebben értelmezheti az új szabályokat, és megfelelő módon kerülhet sor a különböző eljárások alkalmazására. Ha pedig szükség van valamely eszköz, anyag cseréjére, pótlására, ez nem a hatóságok által folytatott ellenőrzés során fog kiderülni. 

Kérje megbízható segítségünket, és gondoskodjon a biztonságos, elvárásoknak megfelelő munkakörnyezetről! Teljes körű átvilágításra kerülhet sor, a biztonsági rendszer kialakítását illetően is. Érdeklődjön a tűzvédelmi tanácsadással, és más szolgáltatásainkkal kapcsolatban a megadott elérhetőségeinken!