A Precíz Biztonságtechnikai és Szaktanácsadó Kft. 1990. évtől végzi tevékenységét az egész országra kiterjedően.

A cég egy olyan magántőkén alapuló mikrovállalkozás, amelynek fő tevékenysége:
Munkabiztonság és az ezzel összefüggő szakterületek - tűzvédelem, munkaegészségügy, kockázat elemzés, környezetvédelem, emelőgép gépvizsgálatok, villamos biztonságtechnika - és szakértői tevékenység.

2006. évtől új szolgáltatásként a játszótéri eszközök négy éves biztonsági és üzembe helyezést megelőző ellenőrzését végzi a Gazdasági és Közlekedési minisztérium 096/2005. okirat, valamint a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet alapján.
Szolgáltató cégünk különböző vállalkozási formák részére - vegyes vállalatok, rt.-k, kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások stb. - átvállalja írásos vállalkozási szerződés alapján a munkabiztonság és ehhez kapcsolódó szakterületekkel kapcsolatos feladatok elvégzését részben vagy komplex formában.

A nem megfelelő munkavédelmi-, tűzvédelmi stb. jogszabályi keretek között működő vállalkozásoknál egy hatósági ellenőrzés kapcsán jelentős bírság szabható ki - munkavédelmi bírság: 10 millió Ft-ig.

A hatályos törvényi szabályozás és jogszabályok alapján eseti vagy átalány-díjas szerződési formában átvállaljuk a biztonságtechnikával kapcsolatos feladatokat részben vagy teljes körűen. Az igényekhez igazodóan modulszerűen épülnek egymásra szolgáltatási csomagjaink, amely az adott cég igényeihez messzemenően igazodik (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, gépfelülvizsgálatok stb.).

A szakembereink által készített szakértői véleményekért, szakmai munkáért teljes körű garanciát vállalunk.

Az állandóan változó jogszabályok naprakész ismerete a gazdasági élet valamennyi vállalkozási formájának gyakorlásában nélkülözhetetlen. Ezek megszervezése és megfelelő szakképzettségű szakemberek foglalkoztatása igen költséges a cégek számára. Ennek a problémának a megoldásához nyújt cégünk korrekt partneri kapcsolatot, kialakítva hosszú távú és eredményes működést valamennyi vállalkozás számára.

Partnereink: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat és intézményei,Szegedi Agóra, Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., továbbá olyan meghatározó cégeknek nyújtunk állandó szolgáltatást, mint a C-Mobil Kft., Alukonstrukt Kft.