a.) Munkaegészségügyi-, környezetvédelmi feladatok elvégzése
- Veszélyes anyagok és készítmények engedélyezési eljárás lebonyolítása, munkaegészségügyi előírások alapján
- Veszélyes anyagok készítmények kezelésével, tárolásával, felhasználásával kapcsolatos technológiák, belső utasítások kidolgozása
- Környezetvédelmi ügyintézői feladatok folyamatos ellátása

b.) Szennyeződések, kockázati tényezők mérése (zaj, por, levegő, víz, világítás stb.)
- Munkahelyeken előforduló kockázati tényezők - zaj, por, világítás, vibráció stb. - mérése
- Környezetvédelemmel kapcsolatos szennyeződések mérése
- Zaj, levegő, veszélyes hulladék víz

c.) Veszélyes hulladékokra, levegőtisztaságra vonatkozó éves jelentések elkészítése
- Környezetvédelmi jellegű beruházásoknál hatástanulmányok szakértői vélemények elkészítése

Környezetvédelmi feladatok elvégzése precízen

környezetvédelmi feladatok elvégzéseVeszélyes anyagokkal dolgozik? Szennyeződések ellenőrzésére van szükség? A környezetvédelmi feladatok elvégzésével eleget tehet a követelményeknek.

Mindenféle tevékenység ellátása során fontos szempont a környezet védelme. A hatóságok különböző törvényekkel írják elő az elvárásokat, amelyeket az iparban és a lakóhelyeken egyaránt figyelembe kell venni, és be kell tartani. A környezetvédelmi feladatok elvégzése alapvetően lényeges, és a teljes lakosság védelmét szolgálja. 

Több üzem és gyár kezel, tárol veszélyes anyagokat, amelyekre külön szabályok vonatkoznak. Rendszeresen el kell végezni az ellenőrzéseket a balesetek és a katasztrófák elkerülésének érdekében. Mindent meg kell tenni azért, hogy semmiféle személyi sérülés ne történjen, és elkerülhetőek legyenek a káresemények, amelyek óriási anyagi költséggel járnak. 

A környezetvédelmi feladatok elvégzése felelősségteljes munka, amit csak szakemberek láthatnak el. Munkatársaink nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. A munkavédelem és a tűzvédelem mellett a környezet védelme meghatározott módszerek és előírások alkalmazásával történik. 

A munkahelyeken előfordul, hogy szennyeződik a levegő, ami veszélyt jelent a dolgozók egészségére, ezért szükségesek a vizsgálatok, amit precíz mérésekkel tudnak megvalósítani. Ha bármilyen problémát tapasztal, jelezze felénk, és szolgáltatásunkkal igyekszünk a megoldáshoz hozzájárulni. 

A veszélyes anyagok tüzet is okozhatnak, aminek további következményei lehetnek. Tanácsainkkal és ellenőrzéseinkkel hozzájárulunk a problémák megelőzéséhez, és elősegítjük a környezet megóvását. Tevékenységünkkel szolgáljuk a környezetgazdálkodást, az önkormányzatokat, és a különböző szolgáltatókat is. 

A levegő tisztaságának mérése, dokumentálása, és a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos ellenőrzések is a feladatkörünkbe tartoznak. Tárolás és kezelés esetén is szükség van a szigorú vizsgálatra, amely alapján pontos képet lehet kapni. A környezetvédelmi beruházásokat illetően szintén kérheti a szakértelmünket. Vegye igénybe a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal!