Az emelőgépek kiemelt szerepet töltenek be számos munkaterületen. A biztonságos működtetés pedig elengedhetetlen, így nem maradhat el az emelőgép felülvizsgálat. 

Az áruk magasba történő emelése, mozgatása, a kivitelezési munkálatok, valamint a karbantartó, javító feladatok ellátása során egyaránt nagy erő kifejtésére lehet szükség. A korszerű gépeknek és eszközöknek köszönhetően ez ma már megoldható gördülékenyen, a dolgozókat kímélve. 

Cég eredményes működéséért felelős? A munkavállalók és az értékek épségének megóvása érdekében elengedhetetlen feladat a tűzvédelmi szabályzat készítése.

Nálunk a legjobb helyen jár, ha szeretné a tűz- és munkavédelemmel kapcsolatos teendőket minél egyszerűbben elvégezni. Teljes körű segítséget nyújtunk, tevékenységi körünkbe beletartozik a tűzvédelmi szabályzat készítése is.

Az eredményes vállalkozás, és a munkavállalók, a felszerelések biztonsága érdekében nagy segítséget nyújt a munkavédelmi szakember. Forduljon hozzánk bizalommal!

Mindenki számára fontos az egészségének, a testi épségének megóvása. Ennek érdekében lényeges a munkaterületet is megfelelően kialakítani, és a szükséges eszközöket biztosítani. Nem elhanyagolható a veszélyes anyagok biztonságos tárolása, mozgatása. Rengeteg tényezőre kell ügyelni, amihez támogatást nyújt a munkavédelmi szakember.

A törvény szerint szinte minden munkáltató részére előírt a munkavédelmi szakember tevékenysége. Attól függően, hogy pontosan milyen munkálatok zajlanak az adott területen, és mekkora a létszám, eltérnek az előírások. Fontos, hogy tisztában legyen ezzel, és eleget tegyen a követelményeknek

Veszélyes anyagok, eszközök találhatóak a munkaterületén? Vezetékek állapotáról szeretne tájékozódni? Megelőzheti a problémákat érintésvédelmi felülvizsgálattal.

Az ipari területeken, és más munkakörnyezetben is megtalálhatóak a különböző berendezések, vezetékek, egyéb eszközök, amelyek rendszert alkotnak. Fontos, hogy minden elem megfelelően töltse be a funkcióit, és problémamentesen működjön. 

Ez nem csak a hatékony, gazdaságos üzemeltetés érdekében lényeges, hanem a balesetek és más gondok megelőzése miatt is. Emiatt nem maradhatnak el a rendszeres és alapos ellenőrzések, mint például az érintésvédelmi felülvizsgálat.

Emelőgép használatára készül, vagy a meglévő munkaeszköz állapotáról szeretne pontos képet kapni? A biztonság érdekében nem maradhat el az emelőgép felülvizsgálat.

Az emeléstechnikai feladatok biztonságos és precíz elvégzésére alkalmas gépek elengedhetetlenek számos munkaterületen. Ezek segítségével emelhetőek a magasba a különböző méretű és súlyú eszközök, áruk, amelyek biztonságos elhelyezése fontos.

Az értékek épségének megóvása mellett a dolgozók védelme is lényeges. Emiatt szintén nélkülözhetetlen a berendezések alapos ellenőrzése a működtetést megelőzően, és később is.

Munkaterület elvárások szerint történő működtetéséért felelős? Igyekszik minden igénynek eleget tenni? Bízza ránk a környezetvédelmi felülvizsgálatot!

A saját és mások egészségének megőrzése, a biztonságos munkakörnyezet kialakítása, a környezet hatékony megóvása, a megfelelő feltételek biztosítása egyaránt lényeges mindenhol. Ipari környezetben főként szükség van mindezekre, hiszen veszélyes anyagok is megtalálhatóak, amelyek könnyen okozhatnak súlyos problémákat.

Szeretné a tevékenységét sikeresen végezni, és nagy figyelmet fordít az elvárásoknak megfelelő környezet biztosítására? Sokat tehet ezért környezetvédelmi felülvizsgálattal, amely során számos kérdésre kaphat pontos választ

Szívesen foglalkozna emelőgépek kezelésével, de nincs tapasztalata és végzettsége? Valósítsa meg a terveit, jelentkezzen hozzánk emelőgép-kezelő tanfolyamra!

Az ipari területeken, a különböző raktárakban egyre nagyobb szükség van az emelőgépek alkalmazására. Ezekkel a speciálisan kialakított, strapabíró, célnak megfelelően kivitelezett eszközökkel hatékonyabbá, gördülékenyebbé válik a munkavégzés. A működtetésükhöz azonban elengedhetetlen a hozzáértés, a gyakorlat. 

Biztonságos munkakörnyezet kialakítására törekszik? Minden szempontból szeretne megfelelni a munkavédelmi előírásoknak? Komplex tűzvédelmi szolgáltatásunk részeként kérheti a tűzvédelmi szabályzat készítést is.

A munkahelyek létesítése során alapvető feladat a megfelelő, biztonságos környezet kialakítása. A törvény előírja a követelményeket, amelyek betartása kötelező. Munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzvédelmi szabályoknak kell eleget tenni, ami a munkáltató és a dolgozók érdekét is szolgálja. 

Egy jó munkavédelmi szakember magasabb célt tűz ki, mint a bírságok elkerülése, és Önnek sem kell beérnie ennyivel. Gondoskodjon munkavállalói biztonságáról velünk!

Ha útjára indul egy vállalkozás, sokféle teendővel kell számolni, annak ugyanis nem csak szakmailag kell megalapozottnak lennie, hanem törvényileg is. Egyéni vállalkozóknak nem szükséges elmerülniük a munkavédelem rejtelmeiben, szervezett munkavégzés esetén viszont a Munkavédelmi Törvény betartása a szabályos működés egyik alappillére.

Ajánlatkérés

  • csütörtök, 24 október 2019 11:48
  • Written by

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük árajánlati igényüket az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!