Emelőgép használatára készül, vagy a meglévő munkaeszköz állapotáról szeretne pontos képet kapni? A biztonság érdekében nem maradhat el az emelőgép felülvizsgálat.

Az emeléstechnikai feladatok biztonságos és precíz elvégzésére alkalmas gépek elengedhetetlenek számos munkaterületen. Ezek segítségével emelhetőek a magasba a különböző méretű és súlyú eszközök, áruk, amelyek biztonságos elhelyezése fontos.

Az értékek épségének megóvása mellett a dolgozók védelme is lényeges. Emiatt szintén nélkülözhetetlen a berendezések alapos ellenőrzése a működtetést megelőzően, és később is.

Munkaterület elvárások szerint történő működtetéséért felelős? Igyekszik minden igénynek eleget tenni? Bízza ránk a környezetvédelmi felülvizsgálatot!

A saját és mások egészségének megőrzése, a biztonságos munkakörnyezet kialakítása, a környezet hatékony megóvása, a megfelelő feltételek biztosítása egyaránt lényeges mindenhol. Ipari környezetben főként szükség van mindezekre, hiszen veszélyes anyagok is megtalálhatóak, amelyek könnyen okozhatnak súlyos problémákat.

Szeretné a tevékenységét sikeresen végezni, és nagy figyelmet fordít az elvárásoknak megfelelő környezet biztosítására? Sokat tehet ezért környezetvédelmi felülvizsgálattal, amely során számos kérdésre kaphat pontos választ

Szívesen foglalkozna emelőgépek kezelésével, de nincs tapasztalata és végzettsége? Valósítsa meg a terveit, jelentkezzen hozzánk emelőgép-kezelő tanfolyamra!

Az ipari területeken, a különböző raktárakban egyre nagyobb szükség van az emelőgépek alkalmazására. Ezekkel a speciálisan kialakított, strapabíró, célnak megfelelően kivitelezett eszközökkel hatékonyabbá, gördülékenyebbé válik a munkavégzés. A működtetésükhöz azonban elengedhetetlen a hozzáértés, a gyakorlat. 

Biztonságos munkakörnyezet kialakítására törekszik? Minden szempontból szeretne megfelelni a munkavédelmi előírásoknak? Komplex tűzvédelmi szolgáltatásunk részeként kérheti a tűzvédelmi szabályzat készítést is.

A munkahelyek létesítése során alapvető feladat a megfelelő, biztonságos környezet kialakítása. A törvény előírja a követelményeket, amelyek betartása kötelező. Munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzvédelmi szabályoknak kell eleget tenni, ami a munkáltató és a dolgozók érdekét is szolgálja. 

Egy jó munkavédelmi szakember magasabb célt tűz ki, mint a bírságok elkerülése, és Önnek sem kell beérnie ennyivel. Gondoskodjon munkavállalói biztonságáról velünk!

Ha útjára indul egy vállalkozás, sokféle teendővel kell számolni, annak ugyanis nem csak szakmailag kell megalapozottnak lennie, hanem törvényileg is. Egyéni vállalkozóknak nem szükséges elmerülniük a munkavédelem rejtelmeiben, szervezett munkavégzés esetén viszont a Munkavédelmi Törvény betartása a szabályos működés egyik alappillére.

Ajánlatkérés

  • csütörtök, 24 október 2019 11:48
  • Written by

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük árajánlati igényüket az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Elkészült új adatkezelési szabályzatunk cégünk által szervezett tanfolyamon résztvevők részére. A tanfolyamok menüpontban olvasható, vagy letölthető itt.

E-mail cím változás!!!!

Tisztelt Partnerünk!

 

2017. január 1-jétől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünk megszűnik. Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail cím továbbra is üzemel. Köszönjük megértésüket!