Egy jó munkavédelmi szakember magasabb célt tűz ki, mint a bírságok elkerülése, és Önnek sem kell beérnie ennyivel. Gondoskodjon munkavállalói biztonságáról velünk!

Ha útjára indul egy vállalkozás, sokféle teendővel kell számolni, annak ugyanis nem csak szakmailag kell megalapozottnak lennie, hanem törvényileg is. Egyéni vállalkozóknak nem szükséges elmerülniük a munkavédelem rejtelmeiben, szervezett munkavégzés esetén viszont a Munkavédelmi Törvény betartása a szabályos működés egyik alappillére.

Ajánlatkérés

  • csütörtök, 24 október 2019 11:48
  • Written by

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük árajánlati igényüket az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Elkészült új adatkezelési szabályzatunk cégünk által szervezett tanfolyamon résztvevők részére. A tanfolyamok menüpontban olvasható, vagy letölthető itt.

E-mail cím változás!!!!

Tisztelt Partnerünk!

 

2017. január 1-jétől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünk megszűnik. Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail cím továbbra is üzemel. Köszönjük megértésüket!