a.) Gépek, berendezések, technológiák üzembe helyezést megelőző és időszakos munkabiztonsági felülvizsgálata
- Hiányzó üzemeltetési dokumentációk elkészítése
- Munkavédelmi megfelelőségi tanúsítási eljárás lebonyolítása
- Üzembe helyezést megelőző és időszakos felülvizsgálatok elvégzése szaktevékenység, illetve hatályos jogszabályok alapján

b.) Emelőgépek szerkezeti-, fővizsgálata, biztonságtechnikai felülvizsgálata
- Emelőgép ügyintéző feladatok folyamatos elvégzése
- Emelőgépekkel kapcsolatos nyilvántartási rendszer kialakítása
- Rendszeres adatbázis követő emelőgépek szerkezeti, fővizsgálat biztonságtechnikai felülvizsgálatok folyamatos elvégzése, dokumentálása
- Emelőgép kötözők részére tanfolyam lebonyolítása, vizsgáztatása
- Emelőgép kezelők, kötözők biztonságtechnikai továbbképző tanfolyam lebonyolítása.
- Anyagmozgatási technológiák kidolgozása, oktatása

c.) Hegesztési felszerelések időszakos felülvizsgálata
- Hegesztő berendezések hegesztési technológiák felülvizsgálata
- Hegesztési munkahelyek technológiák biztonságtechnikai felülvizsgálata
- Új munkahelyek kialakításának szakmai jellegű véleményezése

d.) Érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi vizsgálatok elvégzése
- Villamos hálózatok kialakításának szakértői felülvizsgálata
- Villamos érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatok elvégzése
- Villamos kéziszerszámok éves villamos felülvizsgálata

 

Gondoskodjon a biztonságról, a hatékony munkáról az emelőgép felülvizsgálatával!

emelőgép felülvizsgálatRendszeresen használ emelőgépet a munkaterületén? Igyekszik a biztonságért mindent megtenni? Az emelőgép felülvizsgálatról se feledkezzen meg!

A korszerű technikai megoldásoknak köszönhetően nem okozhat gondot a magasban történő munkavégzés. Sok esetben szükség van nagy terhek emelésére, áthelyezésére, amikor csak a megfelelő emeléstechnikai eszközzel lehet a feladatot biztonságosan kivitelezni.

Bármilyen területen használ emelőgépet, ennek állapotán múlik, hogy a dolgozó emberek épségben tudják-e a teendőket ellátni. A munkatársak balesetmentes, minél egyszerűbb munkavégzése, valamint az áruk, az eszközök, a környezet védelme érdekében is lényeges feladat az emelőgép felülvizsgálat.

Fontos, hogy folyamatosan működőképesek legyenek a munkaeszközök, és bármikor van szükség az alkalmazásukra, rendelkezésre álljanak. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen állapotban vannak, hiszen egy-egy elem sérülése, hiánya miatt komoly problémák alakulhatnak ki. Éppen ezért nem maradhat el az emelőgép felülvizsgálat, amely során kiderülhet, hibátlanul működtethető-e az eszköz. 

Pontos képet kaphat a gépről, az információk rögzítésre kerülnek, így be tudja mutatni a vizsgálatról szóló dokumentumokat, bármilyen ok miatt lenne rá szükség. A hatósági ellenőrzések miatt is lényeges az előírások betartása, hiszen bírságra lehet számítani, ha valamit nem ennek megfelelően tesz. 

A szerkezeti kialakítás, a gépészeti és villamos berendezés, valamint a biztonsági berendezés ellenőrzése sem elhanyagolható. Hozzáértő szakembereink minden részletre ügyelve, a legmagasabb elvárások szerint végzik az emelőgép felülvizsgálatot. 

Tegyen meg minden szükséges lépést a problémamentes működtetés érdekében! Előzze meg a baleseteket, és az egyéb komoly gondokat! Az emelőgép felülvizsgálatával sokat tehet mindezek érdekében, és gördülékenyen intézheti, hiszen megbízható segítséget nyújtunk.

Nagy tapasztalattal, korszerű háttérrel vállaljuk ezt a feladatot, így eleget tehet az elvárásoknak. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje szakembereink ellenőrzését a munkaterületén!